Ekipi

Fjona Gogo

Specialiste Finance

Fjona Gogo është diplomuar për financë, kontabilitet. Në studimet e saj ajo ka qënë pjesë e analizave studentore të treguesve financiar të bankave të nivelit të dytë, studimeve mbi investimet e huaja direkte në Shqiperi apo analizave te ndërmjetësve financiare dhe roli i tyre në ekoniminë e Shqipërise. Ajo ka kryer një sërë praktikash të rëndësishme profesionale pranë institucioneve financiare në Shqipëri. Pas një Praktike të suksesshme në Shërbimet operacionale dhe financiare në CBS, Fjona Gogo u bë pjesë e stafit të përhershëm të organizatës si Specialiste Finance. Ajo ka kryer studimet në Universitetin Bujqesor të Tiranes / Dega Financë - Kontabilitet.